Оръжия се пренасят контрабандно от Украйна за Русия. Това заяви

...
Оръжия се пренасят контрабандно от Украйна за Русия. Това заяви
Коментари Харесай

Путин се кахъри от контрабанден внос на оръжия в Русия от Украйна

Оръжия се придвижват контрабандно от Украйна за Русия. Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на среща със Съвета за сигурност, оповестява ТАСС.

" Трябва да се замислим по какъв начин оръжия и муниции нелегално се внасят в Русия. В това число, апропо, и от територията на Украйна. Такива оръжия попадат не в нашите въоръжени сили, а на съветска територия ", означи президентът.

В тази връзка, по негови думи, е " належащо да се прегледат всички тези канали, да се прегледа по какъв начин са проведени ограниченията за мониторинг, да се обмисли какво би трябвало да се направи, с цел да се укрепи в допълнение правната база ".

" Украйна няма късмет ": Путин даде обещание да изгори западните изтребители и танкове

Руският водач твърди, че украинските загуби са 10 пъти по-големи от тези на Русия

Президентът предложи на Съвета за сигурност да разиска казуса с трафика на оръжие в Русия като цяло.

" Този ​​въпрос постоянно е значим, в този момент няма да задълбочавам в детайлности, само че през днешния ден е от изключително значение, поради изискванията, в които живеем , в които живее страната ", изясни той и добави, че има необятен набор от въпроси за разискване.

На срещата участваха ръководителят на Съвета на федерацията на Федералното заседание на Руската федерация Валентина Матвиенко, ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев, секретарят на Съвета Николай Патрушев, министърът на защитата Сергей Шойгу, шефът на ФСБ Александър Бортников, шефът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин и специфичният представител на президента по въпросите на опазването на околната среда, екологията и превоза Сергей Иванов.
 Превърна ли се Украйна в изпитателно поле за оръжията на Запада?
Превърна ли се Украйна в изпитателно поле за оръжията на Запада?

Експерти виждат страната като същинска бойна лаборатория
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР