Оръжието, което полицията намери днес до Костенец е ловна пушка,

...
Оръжието, което полицията намери днес до Костенец е ловна пушка,
Коментари Харесай

Ловна пушка и голям брой боеприпаси са открити в скривалището край Костенец

Оръжието, което полицията откри през днешния ден до Костенец е ловна пушка, съобщи БНР. Открити са и огромен брой муниции - патрони.
 Намерено е оръжие като употребяваното за убийствата в Костенец
По непотвърдена информация, пушката и патроните са били открити в укритие, което се намира покрай кошери до реката в Костенец. Предпорлага се, че скривалището е направено от Стоян Зайков, само че с цел да бъде изрично доказано това, би трябвало да бъдат назначени експертизи на оръжието.

По-рано основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов заяви, че полицията е разкрила оръжие при един от огледите в гората край Костенец. Министерство на вътрешните работи стартира невиждана по мярка интервенция в Костенец и покрайнините за търсене на обвинения за ликвидиране Стоян Зайков, който е в неопределеност към този момент девети ден. Днес в акцията ще бъдат включени термокамери на Гранична полиция, а при потребност ще бъде извикан и хеликоптер.

Зайков е в неопределеност от 9-и май, когато беше намерено тялото на някогашната му другарка, от която има дете. На 16-и май полицията откри и тяло на мъж, комшия на обвинения. По данни на Министерство на вътрешните работи, мъжът е бил погубен с ловна пушка, той е и братовчед на търсения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР