Оръжие за масово избиване на незащитени хора – по този

...
Оръжие за масово избиване на незащитени хора – по този
Коментари Харесай

Създател на Новичок: Това е оръжие за масово избиване на незащитени хора

Оръжие за всеобщо изтребване на незащитени хора – по този метод съветският специалист по бойните отровни субстанции Вил Миразянов разказва отровата „ Новичок”, по която в предишното е работил и за която се счита, че е била употребена против някогашния двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му в Лондон.
Живеещият в заточение химик изрази мнение, че изумените от веществото в никакъв случай няма да се възстановят.
Той разказа в детайли метода на деяние на „ Новичок”, по трагична подигравка на ориста изпитан върху по-късно умрял негов сътрудник академик при лабораторен случай, съобщи бтв.
„ Постепенно стигнах до извода, че химическото оръжие не е отбранително оръжие за защитата на страната. Това е оръжие за всеобщо изтребване на незащитени хора – това оръжие има извънредно влияние и, несъмнено, по тази причина усетих, че се занимавам с нещо незаконно ”, акцентира Миразянов, който е бил задържан откакто разгласил информация за химическото оръжие.
По думите му няма по какъв начин терористи да се оправят със синтезирането на новичока, а единствено Русия измежду развитите страни има технология , която да разрешава преноса на отровата в два обособени и едва токсични съставния елемент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР