Оръжейниците от Емко вдигат протест на 2 октомври под прозорците

...
Оръжейниците от Емко вдигат протест на 2 октомври под прозорците
Коментари Харесай

Оръжейниците от „Емко” ще протестират под прозорците на премиера


Оръжейниците от „ Емко ” подвигат митинг на 2 октомври под прозорците на държавната постройката в центъра на София.

В първия работен ден от новата седмица чиновниците на заводите за муниции „ Емко ” от няколко града в страната още веднъж ще стачкуват против дейностите на страната, отнемането на лиценза на предприятието им, ликвидацията на работните им места и оставянето на градове в България без хоризонт за оцеляване и развиване.

„ Категорично настояваме всички непозволено прекъснати от министъра на стопанската система и неговите служители контракти за доставка на продукция да се върнат на „ Емко “ООД. Обявяваме се изрично срещу потреблението на всяка една проверяваща българска институция за задачата да бъдем квалифицирани като „ извършители “, а ръководителите ни като „ нарушители “, декларират протестиращите чиновници. Те се афишират срещу почналите нарочни инспекции на техни подизпълнители и контрагенти, целящи заличаването на всеки, който работи с „ Емко ”.

Според тях министъра на стопанската система пробва да настрои служащите и чиновниците на заводите против техните ръководители. „ Не сме съгласни с всеобщите уволнения и закани за уволнения на държавни чиновници, които отхвърлят да вземат участие в схемата по нашето погубване. Протестираме и се борим срещу опита нашето сдружение и работни места да бъдат унищожени, а продукцията ни иззета ”, декларират чиновниците на „ Емко ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР