Опустошителните пожари в Малибу отнеха домовете на много хора, сред

...
Опустошителните пожари в Малибу отнеха домовете на много хора, сред
Коментари Харесай

Изгоря домът на Джерард Бътлър

Опустошителните пожари в Малибу лишиха домовете на доста хора, измежду които и на много известни персони. Тук именията са на цени като за звезди, само че тъкмо в този момент всеки, който има жилище в Малибу, има и сериозна причина за терзание.

Доказателство е селфито, което Джерард Бътлър направи пред дома си или най-малко пред това, което е останало от него. „ Завърнах се у дома след евакуацията. Много хора са с разрушени сърца в този момент в Калифорния “, написа той. Но вместо да се оплаква, употребява опцията да похвали пожарникарите „ за куража, саможертвата и духа им. “ Над 3000 пожарникари са изпратени там, с цел да се борят с огнената буря.

Джерард Бътлър не е единствената звезда, която изгуби дома си в вилнеещите пожари. Певецът Робин Тик и риалити звездата Камил Грамър също са с изпепелени жилища.

Сред звездите, които бяха наложително евакуирани от региона, са Лейди Гага, фамилията на Пиърс Броснан, кланът Кардашиян, Шер, Уил Смит, Орландо Блум и доста други.

Засега най-малко 23 души са починали поради пожарите в северната част на Калифорния. В южната пък са застрашени хиляди жилища, под опасност е и целият регион на Малибу.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР