Опциите за персонализиране на Porsche може да не притежават дълбочината

...
Опциите за персонализиране на Porsche може да не притежават дълбочината
Коментари Харесай

Porsche не продава повече от две идентични 911 за една година

Опциите за персонализиране на Porsche може да не имат дълбочината и спектъра на най-ексклузивните марки като Rolls-Royce или Bentley, само че все пак емблематичният немски автоконцерн от Щутгарт предлага богата стратегия от благоприятни условия за настройване. Компанията е продала тъкмо 35 573 бройки от 911 през миналата година, което съставлява 10% растеж спрямо 2017-та и съвсем всички са били разнообразни.

В изявление за Autocar мениджърът на завода в Цуфенхаузен Кристиан Фридл разкрива, че макар постигнатите невиждани равнища на продажби Porsche прави идентични транспортни средства “максимум два пъти годишно”. Освен това той добавя, че купувачите ще имат още повече благоприятни условия за персонализация при моделите 911 и Boxster/Cayman.

Според Фридл разширената палитра от варианти за настройка на сглобяваните в Цуфенхаузен 911 и 718, които имат невероятните 39 разновидността, ще основат " най-личния автомобил ". За информация, моделите Panamera, Panamera Sport Turismo и Macan се създава в Лайпциг, до момента в който по-големият Cayenne се сглобява в Братислава, Словакия. Що се отнася до идния електрически седан Taycan, той ще бъде издигнат вкъщи, в Цуфенхаузен, дружно с по-приключенския си братовчед, Taycan Cross Turismo.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР