Оптимизмът трябва да е умерен, защото реалностите са такива, че

...
Оптимизмът трябва да е умерен, защото реалностите са такива, че
Коментари Харесай

Стефан Янев: Ще разговаряме с всички, ако третият мандат дойде при Български възход

" Оптимизмът би трябвало да е сдържан, тъй като действителностите са такива, че от това, което виждаме в Народното събрание, положителната вест е, че съвсем всички партии седнаха на една маса, с цел да приказват с акад. Денков и неговия екип ", това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев пред NOVA.

Възможността е там. В диалога. В търсенето на болшинство, което да има минимум две цели. Първата е болшинство от 120+, което да значи болшинство за поддръжка на кабинет и другата цел е евентуално болшинство 160+, с цел да имаме опция за смяна на законодателство и Конституция, акцентира някогашният длъжностен министър председател.

Според него кабинет на малцинството е извънредно сложна задача.

" По-скоро не, само че опцията съгласно мен е, в случай че има подписано съглашение, който да съдържа механизъм, показващ по какъв начин това ще се случи ", продължи той за един подобен възможен вид.

Янев настоя, че от БВ не са подкрепили мандата на ГЕРБ-СДС тъкмо поради неналичието на сходен документ.

Ако третият мандат пристигна при нас ще беседваме с всички, с цел да успеем да създадем сходно съглашение за политики, небосвод на ръководство, цели, основата на неговата стратегия. Едва тогава ще можем да приказваме за персони, продължи още той.

" Ще беседваме с всички, а партньорство можем да имаме с съвсем всички ", сподели още водачът на БВ.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР