Оптимизмът, ентусиазмът, галантността, изобилието, склонността към добри времена и лукс,

...
Оптимизмът, ентусиазмът, галантността, изобилието, склонността към добри времена и лукс,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10.12: Време е да се ЗАБАВЛЯВАТЕ

Оптимизмът, ентусиазмът, галантността, изобилието, склонността към положителни времена и разкош, позитивните вести и срещи, шансът, опциите и любовта основават много празнична атмосфера. Но както на всички празненства, и тук няма да липсват лакомства. Лекомислие, незрялост, безнаказаност, разхлабване на всяко ограничаване, анулиране на задължения, податливост към " злоупотреби " и мързел и обещания, които се дават елементарно, само че няма да бъдат изпълнени. И по този начин, всичко ще се предлага в несъразмерни дози, за това е добре да не приемате днешния ден съществено и просто да се забавлявате.
Кои знаци са наранени през днешния ден?
Стрелци, Риби, Близнаци и Деви, имайте поради, че повече не постоянно е добре и че количеството не е равно на качество. Контролирайте... апетита си!

Телец, Скорпион, Лъв и Водолей, вие имате неограничена жадност за обич и пари, развлечение и благоприятни условия. Ако вършиме верните разграничения и не сте заслепени от прекалено много златен прахуляк, ще бъдете най-облагодетелствани през този ден.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР