Оптимистично е, че опозицията ще влезе в зала. Дебатите ще

...
Оптимистично е, че опозицията ще влезе в зала. Дебатите ще
Коментари Харесай

Караянчева е на телефона по 24 часа за президента и премиера

Оптимистично е, че опозицията ще влезе в зала . Дебатите ще са в петък и евентуално в средата на другата седмица вотът на съмнение ще бъде гласуван. Мотивите за вота са за промяна в два разнообразни разновидността, които предлага министърът на опазването на здравето и за желанието на министерството да се направи промяна, разяснява пред Българска национална телевизия ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Караянчева чака точна формулировка, кои тъкмо са публично значимите тематики , за които президентът Радев вижда потребност от диспути.

 ГЕРБ откриха, че социалистите живеят в друга страна
ГЕРБ откриха, че социалистите живеят в друга страна

Александър Иванов разкритикува вота на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия

Това което споделя президентът, е като анекдота, нали споделяме А, само че не споделяме цялата писменост, с цел да стигнем до Я . Най-лесно в днешния век на връзки е да се приказва по телефона и Караянчева го прави, и няма проблем.

Когато има нещо запитвам и премиера, и президента, н а телефона съм 24 часа, изключително в случай че става въпрос за президента и премиера , добави тя.

 Румен Радев: Убийството на журналистката в Русе сподели недостиг на доверие Обновена
Румен Радев: Убийството на журналистката в Русе сподели недостиг на доверие

Дефицитът бил сред институциите у нас и отвън България

" Това, което се случи в Русе е извънредно като закононарушение, само че имаше сили, които се пробваха да обяздят тази покруса . След като се откри килърът, продължиха внушенията и борбата против институциите ", разяснява тя

" Всичко това прави го опозицията, хора отвън Народното събрание, някой, на който му е преференциално да бие по институциите и да основава напрежение. Учудена съм по какъв начин тези международни медии не ревизираха информацията през няколко места , само че хубавото е, че всички се извиниха . Всеки може да се възползва от едно такова извънредно въздействие и да направи хибридна война . Това беше офанзива против ГЕРБ и ръководството ", изясни ръководителят на Народното събрание.

 Цветанов: Вотът на съмнение няма късмет за триумф
Цветанов: Вотът на съмнение няма късмет за триумф

Истинската цел на Българска социалистическа партия е дестабилизация на страната…

Караянчева разяснява, че обществените закони са в дневния ред на Народното събрание и в средата на идната седмици са готови за четене Законът за персоналната помощ и Закона за хората с увреждания .

Караянчева е безапелационна, че сред съдружните сътрудници има разговор и се организират постоянни диалози, ръководството е устойчиво .

 Ниска безработица, апетит за фрагменти и цялостен мандат на държавното управление
Ниска безработица, апетит за фрагменти и цялостен мандат на държавното управление

Това вижда Караянчева и приканва: Стига към този момент, спрете и работете
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР