Оптимист съм, че това Народно събрание и правителство ще продължат

...
Оптимист съм, че това Народно събрание и правителство ще продължат
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Комбинацията срещу бюджета между „Възраждане“, ДПС и ГЕРБ е извън нормалното

Оптимист съм, че това Народно заседание и държавно управление ще продължат и след вота на съмнение
Искам да благодаря на хората, които през вчерашния ден пристигнаха пред Народното събрание, тъй като това беше една голяма поддръжка за нас. Това дава сила на нас, народните представители, които желаеме да има смяна в страната и най-сетне тези 12 години ръководство, на които се нагледахме, да бъдат забравени.“ Това съобщи организационният секретар на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и депутат Борислав Гуцанов в „Тази сутрин“ по бТВ.

Той изрече и специфични благодарности на досегашния ръководител на Народното събрание, който се е държал в действителност почтено. Според Гуцанов Никола Минчев е станал жертва на сделки сред част от „Има подобен народ“, „Възраждане“, Движение за права и свободи и ГЕРБ, като дефинира това като „твърде странна комбинация“. “ А при гласуването на бюджета, когато имаше композиция сред „Възраждане“, Движение за права и свободи и ГЕРБ, там, популярност Богу, Има Такъв Народ гласоподаваха за него, това към този момент беше отвън нормалното“, означи социалистът.

Борислав Гуцанов акцентира, че компромис за ветото на Северна Македония не може да има, а гаранции от страна на Франция, трета страна или Европейския съюз са ненужно, до момента в който не бъдат изпълнени изискванията от страна нашата прилежаща страна. „Защото пазиме ползите на България“, посочи той.

„Трябва да се намерят народни представители, които фактически желаят да продължи тази смяна в страната. Убеден съм, че те са в пленарната зала. Най-лошият сюжет е още веднъж да се влезе във въртележката на избори. Не може в тази тежка обстановка ние да вършим експерименти“, безапелационен бе Гуцанов.

В умозаключение той изрази оптимизъм, че ще има здрав разсъдък и това Народно заседание и това държавно управление ще продължат да извършват своите функционалности след вота на съмнение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР