Определянето на подходящия момент за напускане на пазара на криптовалути

...
Определянето на подходящия момент за напускане на пазара на криптовалути
Коментари Харесай

3 сигнала, които могат да ви подскажат, че Биткойн е достигнал връх

Определянето на подобаващия миг за овакантяване на пазара на криптовалути е също толкоз значимо, колкото и първичното капиталово решение.

Денис Лиу, прочут в крипто бранша като “Virtual Bacon ”, очерта последователен и стратегически метод за маневриране през върховете и спадовете на Биткойн ( BTC ).

Той показа проект от три стъпки за излизане от пазара, като всеки съставен елемент е направен по този начин, че да демонстрира евентуалните върхове на пазара.

1. Целеви цени

Първият сигнал, който би трябвало да се вземе поради, е постигането на съответни ценови ориентири: $200,000 за Биткойн и $15,000 за Етериум ( ETH ). Лиу допусна, че достигането на тези прагове може да значи връх на пазара.

Този параметър се основава на минали пазарни трендове и намаляваща възвръщаемост, осигурявайки действителен, измерим сигнал, който отстрани двусмислието при вземането на решение за излизане от пазара, наблягайки значимостта на установяването на реалистични и добре осведомени референтни стойности.

2. Ограничение във времето

Друг крайъгълен камък на метода на Лиу се върти към времето. Независимо от динамичността на пазара, той има намерение да излезе от пазара до края на 2025 година Този избор е аргументиран от изследване на циклите на халвинг събитията на Биткойн и историческата дълготрайност на бичите пазари.

Чрез налагането на времева граница Лиу се застъпва за порядъчен капиталов метод, призовавайки вложителите да заобикалят клопките на несъразмерното разширение. Този насочен към времето проект за излизане от пазара се основава на смисъла на историческите трендове за предугаждане на бъдещите пазарни придвижвания.

3. Модели на цените

Последният аспект от тактиката на Лиу включва внимателно наблюдаване на ценовите модели, изключително на представянето на Биткойн (BTC) във връзка с 200-дневната и 21-седмичната експоненциална пълзяща междинна (ЕМА). Пробив под тези равнища на поддръжка би алармирал за евентуален спад.

Тази методология се опира на техническия разбор, като акцентира нуждата от детайлно схващане на пазарните знаци и тяхното отражение върху капиталовата тактичност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР