„Определяме бюджета на Асен Василев като антисоциален, точно защото не

...
„Определяме бюджета на Асен Василев като антисоциален, точно защото не
Коментари Харесай

Нинова: Определяме бюджета на Асен Василев като антисоциален


„ Определяме бюджета на Асен Василев като противообществен, тъкмо тъй като не дава отговор на наваксването на приходите по отношение на инфлацията. Бедността си стои, цените на ток, парно, вода се подвигат от 1 юли. Имаме цялостно съвпадане с настояванията на синдикатите, ще внесем сред първо и второ четене на бюджета в допълнение това, което ни показаха през днешния ден и ще го пазиме с причини. Това е допустимо да се случи “. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след срещата сред управлението на КНСБ и народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

Нинова уточни, че синдикатите са показали пред социалистите за какви суми претендират по браншове, като общата сума е в размер на 285 млн. лева, които да бъдат ориентирани към земеделието, БАБХ, Изпълнителна организация по горите, РЗИ, Национален осигурителен институт, Национална агенция за приходите, Министерство на вътрешните работи, БНР, АПИ, поддръжка за културата в спомагателни 23 млн., като водачът на Българска социалистическа партия уточни, че социалистите към този момент са внесли предложение средствата за поддръжка на културата да бъдат в размер на 47 млн. лева, за Национален осигурителен институт – 15 млн.

„ Не е толкоз огромна сумата от 285 млн. лева, само че визира милиони български жители, на които би трябвало да помогнем в рецесията. Те имат нашата поддръжка и решението ни да го създадем сред първо и второ четене на бюджета “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР