Определено съм доволна, че спечелихме убедително. Важно бе за нас

...
Определено съм доволна, че спечелихме убедително. Важно бе за нас
Коментари Харесай

Страши Симеонова: Марица показа добра игра, но на моменти

" Определено съм удовлетворена, че спечелихме безапелационно. Важно бе за нас да вземем тези точки. Отборът на Марица сподели добра игра, само че на моменти. Те въпреки всичко не са същият състав, който стартира сезона ", разяснява националката Страшимира Симеонова, която е част от състава на полския Хемик (Полице), който победи Марица (Пловдив) с 3:0 в мач от груповата фаза на Шампионската лига за дами.

" Имаше страст. За първи път играя против тим, който напълно познавам. Имаше другарска атмосфера на игрището ".

Запитана за това липсват ли Кремена Каменова и Таня Петкова на Марица, Симеонова показа: " Те бяха водещи фигури, демонстрираха безапелационна игра и неслучайно получиха оферти от чужбина. Този състав може би е задоволителен за българския шампионат, само че не е задоволителен за Шампионската лига. Трудно е на тима без тях ".

" Аз се веселя за Марица и по тази причина, че почна безапелационно първоначално. Важно е на клубно равнище България да участва в такива шампионати. Има тимове, които напълно се проектират за финалната четворка на Шампионската лига. За Марица е съвсем сигурна успеха им в родния шампионат, само че с цел да има положителни резултати, би трябвало да има мощен шампионат. Така е в Полша. Тук са 14 тима. Срещу последните сформира имахме тежки мачове, това сочи, че тимовете са мощни ", продължи волейболната ни националка.

" Нашата цел е излизане от групите ", приключи Симеонова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР