Определено Румен Радев не е знаел, че Кирил Петков е

...
Определено Румен Радев не е знаел, че Кирил Петков е
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Радев не е знаел, че Кирил Петков е бил канадски гражданин

Определено Румен Радев не е знаел, че Кирил Петков е бил канадски жител, когато е бил утвърден за длъжностен министър на стопанската система. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова пред Нова телевизия. 

Йотова чака резултата и на другите институции за поданството на Кирил Петков. Конституционен съд е последната институция в страната с голям престиж, решението е такова, каквото е и ние би трябвало да се примирим с него. Дали е политическо решението или не, ще тежи на съвестта на тези, които са го взели, сподели вицепрезидентът. 
 Румен Радев и Илияна Йотова от Черни връх: Ще забележим слънце и ще дишаме свободно единствено, в случай че бъдем единни Румен Радев и Илияна Йотова от Черни връх: Ще забележим слънце и ще дишаме свободно единствено, в случай че бъдем единни
„ Добре пристигнали и благодарим на всички за поддръжката в похода за по-справедлива България “. С тези думи претендентите за президен...

От страна на президентската институция са направени по този начин, както изисква законът, посочи Йотова, която не обръща внимание и не чете лъжите, които се пишат по неин адрес, тъй като е унизително за самите, които го вършат. 

" Какво е направил Кирил Петков, аз не зная, защото той си е попълнил молба какъв жител е ", сподели Йотова. 

Тя запита дали връзките сред нея и Българска социалистическа партия, ще бъде повлияно от поданството на Кирил Петков? Според нея по-скоро отговорът е " Не ". 

Йотова запита още за какво тематиката за поданството на Кирил Петков подвигна още повече рейтинга на политическия план " Продължаваме промяната "? 
 Радев откри акцията си с нанагорнище на Черни връх, Йотова атакува ГЕРБ Радев откри акцията си с нанагорнище на Черни връх, Йотова атакува ГЕРБ
Кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова откри предизборната си акция с нанагорнище на Черни връх. Походът започва...

В последната седмица Румен Радев-Илияна Йотова ще решат да вземат участие в спор против другите претенденти за президенти - проф. Анастас Герджиков и Лозан Панов. Ние не сме получили публична покана за спор и настояването пред медиите е с пиарска позиция, в сравнение с да желаят същински спор. Ние сме подготвени за спор, само че сякаш няма предпочитание от другата страна, разяснява Йотова. 

Тя следи доста деликатно какво се случва с нея и в случай че се наложи, би си сложила третата бустерна доза. В тази година и половина научихме много неща за вируса, за неговото държание, за другите му форми, само че някак си не се научихме да беседваме с хората откровено и честно. Право на всеки е да се имунизира или не, само че би трябвало да вземат решението си добре осведомено, сподели още Илияна Йотова. 

По думите ѝ има доста политици, които изричат неистини за ковид, само че в случай че би трябвало да влязат в болница, не се знае дали за тях ще има кревати. Служебното държавно управление не се скри зад щабове и специалисти, а споделиха каква е същинската обстановка. Все още служебното държавно управление съумява да държи тънкия и нежен баланс, с който да работи стопанската система, посочи Илияна Йотова, която отхвърли да даде безапелационна оценка на служебния кабинет за битката му против ковид. 

Тя сподели в умозаключение, че вместо всеки да търси виновността на другиго, би трябвало да се мисли по какъв начин да излезем от рецесията. Йотова би подкрепила въвеждането на локдаун, единствено в случай че решението е взето на задоволително положителни доводи. 
 Илияна Йотова: България е в правото си на твърда позиция за Северна Македония Илияна Йотова: България е в правото си на твърда позиция за Северна Македония
Не за първи път се случва поругаване на гробове на български бойци в Република Северна Македония, това е една доста дълга сага. Това...

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР