Определено няма да запомним 2020 г. с много позитивни неща

...
Определено няма да запомним 2020 г. с много позитивни неща
Коментари Харесай

Жокера влиза в Лигата на справедливостта

Определено няма да запомним 2020 година с доста положителни неща (благодарение на пандемията), само че измежду дребното такива е обявлението на версията на Зак Снайдер на " Лигата на справедливостта ".

Най-после правдивост за " Лигата на справедливостта "

Версията на Зак Снайдър идва

В обществените мрежи от години тече акция, която цели Warner Bros. да дадат опция на режисьора да покаже какъв е бил неговият план на кино лентата. Снайдер към този момент работи по режисьорската си версия и обещанията са, че би трябвало да я забележим през 2021 година

Според The Hollywood Reporter, в новата версия на " Лигата на справедливостта " ще забележим и Жокера . Но друг на Хоакин Финикс, а този изигран от Джаред Лето в " Отряд самоубийци ".

на Юли 2, 2020 в 10:18 PDT

И това е огромна изненада, тъй като Жокера по принцип не взе присъединяване в " Лигата на справедливостта ", само че явно за него има място в Zack Snyder`s Justice League .
 Рей Фишър, Джейсън Момоа, Джос Уедън, Warner Bros.,
И Джейсън Момоа атакува Warner Bros.

Атаката става сериозна

В момента текат фотоси на подиуми, които да бъдат добавени, а в тях са забъркани Бен Афлек, Рей Фишър и Амбър Хърд. Не е ясно кой още ще се включи и на какъв стадий. В момента Хенри Кавил е ангажиран със фотосите на The Witcher, а Гал Гадот с тези на Red Notice.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР