Определено не са един или два филмите, които очакваме с

...
Определено не са един или два филмите, които очакваме с
Коментари Харесай

Дюн, Дени Вилньов, Тимъти Шаламе и първи поглед към филма

Определено не са един или два филмите, които чакаме с неспокойствие тази година. Пандемията малко разбърка проектите на кино промишлеността, само че се надяваме, че всичко ще се възстановява скоро.

Един от малко филми, които все още не са повлияни от ковид, е " Дюн " на режисьора Дени Вилньов.

От много време не бяхме чували нищо за кино лентата, само че с помощта на Vanity Fair към този момент имаме първи взор към някои от основните персонажи.

" Дюн " е основан на романите на Франк Хърбърт и ще ни покаже по какъв начин младият Пол Атрейдски (Тимъти Шаламе) и фамилията му би трябвало да изоставен родната си планета Каладан.

Новият им дом е на надалеч по-негостоприемната планета Аракис, където Пол би трябвало да се трансформира в воин, макар че не е подготвен за това. Там фамилията ще се трансформира в плячка на локални жадни за кръв фамилии.

Снимките ни дават и първи взор към Лето (Оскар Айзък) и Джесика (Ребека Фъргюсън) - родителите на Пол.

Все още обаче нямаме визия по какъв начин ще наподобява главният им зложелател - барон Владимир (Стелан Скарсгард),

Джейсън Момоа и Джош Бролин пък ще са в функциите на Дънкан Айдахо и Гърни Халик, които са безпогрешни войни, нагърбени със задачата да бъдат ментори на Пол Атрейдски.

Зендая пък ще бъде мистериозно момиче на име Чани, което преследва Пол в сънищата му. Към момента премиерата на " Дюн " е непроменена и чакаме кино лентата по кината от 18 декември. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР