Определено има причина херцогинята на Кеймбридж да бъде сочена за

...
Определено има причина херцогинята на Кеймбридж да бъде сочена за
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън - кралица на есенната мода

Определено има причина херцогинята на Кеймбридж да бъде посочена за една от най-добре облечените дами в света.

Днес тя за следващ път сподели за какво това е по този начин, написа Dir.bg.

Въпреки забавната за посетителите галерия в Природонаучния музей в Лондон, на която бяха изложени кости от динозаври, присъстващите не можеха да откъснат взор от Кейт Мидълтън.

Тя изглеждаше извънредно стилно, облечена в гальовен тъмнолилав тъничък пуловер със зигзаговиден завършък на ръкавите и към шията.

Тя бе съчетала дрехата с необятен зелено-бежов панталон с висока талия, в средата на чиито свободно падащи крачоли минаваше борд. За да реализира съвършената есенна визия, Мидълтън носеше тъмнолилави обувки на висок ток с катарами и червени ресни на марката "Tod "s ", както и чанта с позлатена ръкохватка на "Chanel ".

37-годишната херцогиня посети музея "Angela Marmont Centre " за биоразнообразието, на който тя е патрон от 2013 година насам. В свое изявление преди 2 години, Кейт сподели, че институцията е едно от обичаните места на по-големите ѝ деца - принц Джордж и принцеса Шарлот.

Вторник вечерта принц Уилям и Кейт организираха персонална среща в двореца Кенсингтън със съоснователя на "Microsoft " - Бил Гейтс, която не беше авансово оповестена.

В ролята си на настойници на Кралската фондация, те бяха домакини на милиардера, които е настойник на най-голямата частна филантропска фондация "Бил и Мелинда Гейтс ", дала близо 30 милиарда паунда за щедрост.

След напускането на принц Хари и Меган, херцозите на Кеймбридж за основни шефове на Кралската фондация, съсредоточена върху психологичното здраве, опазването на дивата природа, младежите и други

Снимки: Снимка: Daily Mail, People, Hello
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР