Определено брака между Тиш Сайръс и Били Рей Сайръс не

...
Определено брака между Тиш Сайръс и Били Рей Сайръс не
Коментари Харесай

Кой е новият съпруг на майката на Майли Сайръс

Определено брака сред Тиш Сайръс и Били Рей Сайръс не е бил безпроблемен. Въпреки че имат пет деца, измежду които е и Майли Сайръс, двамата подават документи за бракоразвод на цели три пъти, като последният е и финален.
 Тиш Сайръс, Били Рей Сайръс и новината за развода на родителите на Майли Сайръс
Третият път на родителите на Майли Сайръс

Лошите вести на семейство Сайръс

В началото на предходната година стана ясно, че с брака им е свършено, а отчуждението е настъпило даже няколко години по-рано. Това обаче не значи, че 56-годишната Тиш няма да откри още веднъж любовта. Дори към този момент го е направила.

Според източници на Just Jared, Тиш Сайръс още веднъж е предходна под венчилото, само че този път с артиста Доминик Пърсел , прочут ни от сериала " Бягство от пандиза ".

Твърденията са, че церемонията се е състояла в Малибу, Калифорния, край басейн през миналия уикенд, написа People. От папарашките фотоси излиза наяве, че Тиш и Доминик са се венчали в стеснен фамилен кръг, а булката е била облечена в бяла рокля, несъмнено.
 Майли Сайръс проговори - за кариерата, за измененията и за раздялата си с Лиъм Хемсуърт
Майли Сайръс проговори - за кариерата, за измененията и за раздялата си с Лиъм Хемсуърт

Какво показа певицата пред английския Vogue

На церемонията са участвали както, по този начин и сестра ѝ Бранди и брат ѝ Трейс. Сватбата сред Тиш Сайръс и Доминик Пърсел не е чак толкоз изненадваща, тъй като през април тази година те оповестиха, че сгодени. Официално са дружно пък от ноември 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР