Определението "пухкава жена" е доста обширно. Като се започне от

...
Определението "пухкава жена" е доста обширно. Като се започне от
Коментари Харесай

Мъжете, които харесват пухкави жени, са много по-добри от тези, които се влюбват в слаби

Определението "пухкава жена " е много обстойно. Като се стартира от "леко закръглени миньончета ", премине се през "момичета с едро телосложение " и се стигне до "същински снажни тигрици ". Въпрос на усет и чувство е дали мъжът, озовал се отсреща на сходна дама, ще бъде притеглен от нея, или не. Според гледната точка на съветската психоложка Анна Сухова обаче, става известно, че най-вече идеалните представители на мощния пол могат да се влюбят в "понички ". На базата на персоналния си опит и наблюдения тя извежда главните характерности и качества на този вид мъже:

1. Те са уверени
Те нямат потребност да потвърждават нищо на никого. И са в положение да бъдат с индивида, с който в действителност се усещат добре. Пренебрегват с лекост стандартите и разпоредбите. И имат смелостта да създадат своя персонален избор, заобикаляйки публичното мнение.

2. Те са благи и толерантни
Мили са към всеки човек без значение от генезис, раса, обществен статус и така нататък Имат доста другари, общителни са и толерантни. Не са нападателни, с подготвеност изслушват и почитат мнението на другите.

3. Те са спокойни и търпеливи
Те не подлагат на критика себе си и хората край себе си. Позволяват си всичко, само че в това време в никакъв случай не се пробват да постановат личната си позиция на другите.

4. Имат ужасно възприятие за комизъм
Не става дума за подигравка, жлъч или нелепи смешки. Умеят да възприемат нещата по верния метод и с прелестна доза възприятие за комизъм. Изобщо, в компанията на подобен мъж в никакъв случай не е скучно.

5. Нямат комплекси в секса
Сексът за тях е просто още една опция да се насладят на живота.

6. Не подлагат на критика дамата до себе си
Не вършат никакви опити да трансформират обичаната си. Никога не си разрешават да я подлагат на критика за външния ѝ тип или за петното на масата, за качените килограми или за ужасния цвят на косата. Уважават нейния избор и я оставят да бъде такава, каквато е.

7. Те са в естетика със себе си и околния свят
Този вид мъже умеят да пазят хладнокръвие във всяка една напрегната обстановка както на психическо, по този начин и на физическо равнище. Не изпадат в нервност и неодобрение от новопоявилата се дипла по корема им или от няколкото качени кг. Ако нещо не харесват в себе си, умерено изглаждат казуса без непотребни драми и стрес. Всъщност какво сплотява всички тези мъже? Ами, доста простичко – разбирането им, че сама по себе си всяка жена е неповторима, друга и красива. И въпреки от време на време да понадничат в телефоните си, наслаждавайки се на изваяната външност на някоя манекенка, те знаят, че по-прекрасна от тяхната си обичана жена няма!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР