Определени групи от хора, които имат определени интереси, ни сатанизират

...
Определени групи от хора, които имат определени интереси, ни сатанизират
Коментари Харесай

Джи Пи Груп се оплакват: Винаги сме спазвали законите, а ни сатанизират

Определени групи от хора, които имат избрани ползи, ни сатанизират и ни вкарват в режим на карантина, изолират ни. Винаги сме спазвали законите в тази страна.

Това твърди изпълнителният шеф на най-голямата строителна компания сега у нас " Джи Пи Груп " Владимир Житенски пред Нова телевизия.

След разразяването на абсурда към компанията, тръгнал от следствие на уеб страницата " Биволъ ", в което се твърди, че " Джи Пи Груп " са значима част от добре смазана машина за огромна кражба на средства от европейските фондове, министър председателят Бойко Борисов подреди на АПИ да не позволява компанията до състезания за пътни планове.

Житенски изясни, че компанията сама е решила да се отдръпна от извоювания търг за построяването на тунел " Железница ", който е част от трасето на автомагистрала " Струма ". България получи европейско финансиране за автомагистралата и в случай че не извърши последната права от трасето в период, може да изгуби всички средства, получени за автомагистралата през последните години.

" Ние сами се отдръпнахме от плана за строителство на тунел " Железница ", който е част от един огромен план за няколко милиарда. Ако ние не се отдръпнем и стартираме да демонстрираме неучтивост към страната си, ще загубим всичките тези средства ", съобщи Житенски. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР