Определен е концесионер на морски плаж „Св. св. Константин и

...
Определен е концесионер на морски плаж „Св. св. Константин и
Коментари Харесай

Определен е концесионер на морски плаж „Св. св. Константин и Елена – юг“


Определен е концесионер на морски плаж „ Св. св. Константин и Елена – юг “, община Варна, област Варна. След извършен конкурс, Министерският съвет упълномощава министъра на туризма да подписа контракт за концесия със „ Свети Свети Константин и Елена Холдинг “ АД, в едномесечен период от влизане в действие на държавното решение за установяване на концесионер на морския плаж.

Концесионерът се задължава да предлага за целия период на контракта за концесия от 15 година цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лева и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лева в зоната за платени плажни такъми на морския плаж.

Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане в размер на 13,8% без Данък добавена стойност или 100 979,71 лева с Данък добавена стойност за първата година от периода на концесията. Началната дата на концесията е датата на влизането в действие на концесионния контракт, само че не по- рано от 1 януари 2019 година

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР