Оправянето на счупената от Кирил Петков и Асен Василев държава

...
Оправянето на счупената от Кирил Петков и Асен Василев държава
Коментари Харесай

Бойко Борисов от Велико Търново: Ще е трудно да оправим счупената държава

Оправянето на " счупената " от Кирил Петков и Асен Василев страна ще е мъчно, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново, където поддържа партийната листа, предвождана от проф. Костадин Ангелов.

Борисов се разгневи на изявлението на евродепутата Андрей Ковачев. " Човек с езици, немски ученик, приказва за строполясване, разгромяване... В края на краищата става въпрос за политическо съревнование на хрумвания, с цел да изберат хората за коя партия да гласоподават. Ние не сме на война с някакви чуждоземци да желаеме да ги убиваме, разгромяваме и размазваме. Зад тях стоят все български жители - тях ли желаеме да разгромяваме, да чегъртаме? Безумие! Аз си обичам всеки българин и ми е погрешно по този начин като се приказва. Има " Левски " и ЦСКА - викаме, а на другия ден сме дружно на работа ", възпротиви се на острото опълчване водачът на ГЕРБ, представен от " 24 часа ". " Завършекът не е всеки да е в пандиза, кой ще се занимава тогава с политика?, съобщи още той.

" Ако не се стегнем, в случай че продължим да чегъртаме, да метем, строполясване, ще се сгромолясаме всичките, освен те. Те отидат ли си в Канада, не може да ги намериш, а и няма кой да ги търси, че ще е различен дневния ред ", счита Борисов.

" И Гари Каспаров от водачите, които се борят за народна власт, пристигна в централата на ГЕРБ, с цел да пропагандира за нас . Те знаят кой е демократа и постоянният, водещ страната по евроатлантическия път години наред. И вие знаете ", сподели още той. И добави, че единственото хубаво, което някой му е поискал е Кирил Петков - да се пенсионира и да си седи в Банкя да си гледа внуците. " Знаете, че няма по какъв начин да заставам и да виждам в профил тъгата. Ще бъдем до вас, само че ще е доста мъчно. Оставим ли ги мощни даже като съпротива, няма да можем да ви преведем елементарно. Затова се надявам, че изборите ще отрезвят всички, и нас, и тях. Затова на 2 октомври, с техните машини, правила и програмен продукт би трябвало да ги бием. Това ще е доста значимо за нас и ще ни даде съображение да търсим метод да сплотяваме народа за негова изгода ", съобщи водачът на ГЕРБ. И пожела на Кирил Петков и сътрудниците му " да са живи и здрави, да помъдреят и поумнеят, че живота бързо им раздаде плесници ". Виж себе си, след това ми давай оценка на мен, обърна се той към Кирил Петков, припомняйки, че даже съдружните му сътрудници желаеха неговото отдръпване.

Борисов се възмути, че по време на неговото ръководство и при % скок на цените на тока е имало митинг, а в този момент и при 800% няма. Според него това е, тъй като хората знаят, че е диалогичен и, че ГЕРБ ще се поправят в случай че са сбъркали.

Бившият министър председател се скара на търновци и русенци - за мълчанието във връзка спрените от Политическа партия инфраструктурни планове . " Магистрала " Хемус " щеше да е на трошляк до Търново, за 28 млн. щеше да има детелина, с цел да слизате към града. Плевен-Ловеч щяхме да я използваме към този момент. И вие толкоз покорно търпите целия ви интернационален трафик да мине през средата на града. Мълчите. Тировете драскат по баира, и вие си мълчите. Хвалят се, че ви спрели плана. Парите ги бяхме заделили, да се строи. Тунелът под Шипка стопираха. И вие мълчите. 2 година застой, две години изгубени ", ядосан бе Борисов.

За година и половина нито едно евро не е пристигнало от европрограмите , нито е квалифициран идващият програмен интервал, камо ли Плана за възобновяване, който всички чакаме, съобщи кметът на Търново Даниел Панов. За ръководството на ГЕРБ сме получили близо 28 млн., подсети той и изреди редица инфраструктурни планове, осъществени с тези пари.

За последната година и половина нямаше никаква връзка с държавното управление, 6 месеца не желаеха да се срещат с нито един кмет, в това число и с НСОРБ, никакъв разговор, чак на 28 юни изявиха предпочитание за среща, добави Панов.

" Демокрацията, за разлика от някогашните ръководещи, нищо не ни лиши, лиши ни го " Промяната ". " Промяната " ни лиши доста - бъдещето на нашите деца и ни донесе заеми ", съобщи лидерът на листата в Търновско Костадин Ангелов.

И се закани да ги " изметат " дружно с хората на 2 октомври.

" Откраднаха автомагистрала " Хемус ". Някой може да каже: " Стига толкоз пътища ". Но те са кръвоносната система на една страна. Където ги има, има вложения, приходи, пари за хората, написа го във всеки учебник. Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков зачертаха пътя Русе - Велико Търново, с горделивост стопираха строителството му, а от началото на годината по него има 70 автопроизшествия ", уточни ексздравният министър.

И упрекна Политическа партия, че са откраднали и националната детска болница . ГЕРБ обаче дава обещание 4 нови, в случай че получи властта.

Десислава Атанасова, която води листите в Русе и Разград, разгласи, че повече от 2 година се проваля европейския път на България, а хората са изгубили религия в институциите.

" Вчера стигнаха дъното да се снимат пред Централния софийски затвор с следващата си неистина. Не разясня местоположението, на тях доста им отива, а разясня следващата подигравка с българска институция ", съобщи тя по адрес на вчерашната изява на " Промяната ". " Обвиниха и президента Радев, че дружно с него ние напълно съзнателно приготвяме планове, слагаме чадър... Стигна се до обстановка, в която забъркаха и европрокуратурата, както го направиха и с ареста на Борисов. А знаете какво се оказа най-после ", добави още тя.

" Тези бездарни анимационни герои си разрешиха да кажат, че МФ е нарушило европейските правила, одитният комитет нарушавал всички правила на европейската комисия... МФ през днешния ден ги опроверга за одита на евросредствата. Колко още, уважаеми анимационни герои, и кой още да ви опровергае за всички неистини, които сътворихте? ", попита Атанасова и изрази вяра, че на втори октомври на власт ще пристигна четвъртото държавно управление на Борисов.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР