Оправдателни присъди за бившия министри Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков

...
Оправдателни присъди за бившия министри Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков
Коментари Харесай

Оправдаха Дянков и Прокопиев на пъва инстанция по делото „EVN”

Оправдателни присъди за някогашния министри Симеон Дянков  Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 година в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и предприемача Иво Прокопиев на пъва инстанци по делото „ EVN”.

Делото е против някогашните министри Симеон Дянков  Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 година в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко, както и на предприемача Иво Прокопие за приватизацията на 33% в електроразпределителното сдружение.

Стават ясни присъдите на Дянков, Прокопиев и Трайков по делото за "EVN "

Според обвиняването Прокопиев е подбудил Симеон Дянков  Симеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 година в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи да извърши закононарушение по работа, а Трайков е обвиняем за занемареност, заяви Нова телевизия.

Прокуратурата пресмята, че вредите за хазната от дейностите на Прокопиев и Дянков са над 20 милиона лв. и упорства за сред 3 и 10 години затвор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР