Оправдаха майка и дъщеря от град Рила, в чието жилище

...
Оправдаха майка и дъщеря от град Рила, в чието жилище
Коментари Харесай

Съседи натопиха майка и дъщеря! Икономическа полиция влезе в дома им

Оправдаха майка и щерка от град Рила, в чието жилище бяха открити десетки литри ракия. Актът от 1000 лв. e формирана от Митница Югозападна предходната година. След инспекция на Икономическа полиция от къщата на двете дами били отнети в интерес на страната акцизни артикули – етилов алкохол, общо 66.5 литра, оповестява struma.bg.

Служителите работили по сигнал на съседи, че двете дами въртели търговия с домашна ракия. На 21 април 2016 година в къщата на Цветана Славева Георгиева и щерка й Татяна Василева в Рила са открити и конфискувани 15 пластмасови бутилки по 1.5 литра, цялостни с жълтеникава бистра течност с аромат на ракия. След това в пристройка, ситуирана в двора на къщата, служителите на реда откриват и 4 пластмасови туби по 11 литра, цялостни с жълтеникава бистра течност, също с аромат на ракия. След преценка на доказателствата по воденото против Цветана и щерка й Татяна досъдебно произвеждане то е прекъснато заради малозначителност на действието. Материалите по делото са изпратени по подготвеност на Митница Югозападна.

За установеното нарушаване е формиран акт, Татяна Василева обаче го оспорила, акцентирайки, че на нея и майка й са 21 литра от ракията, а останалата е на други двама, близки до фамилията. Въз основа на акта е издадено и наказателното разпореждане. С него на Татяна е наложено административно наказване санкция в размер на 1000 лева Съдебният състав обаче бе безапелационен, че по делото не са събрани задоволително доказателства за това какви количества алкохол са благосъстоятелност на двете дами, също така не е открито несъмнено типът и действителното алкохолно наличие на откритата течност. Контролните органи е следвало да изземат проби.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР