Опра Уинфри е най-известната телевизионна водеща, притежава състояние от близо

...
Опра Уинфри е най-известната телевизионна водеща, притежава състояние от близо
Коментари Харесай

Опра не съжалява, че няма брак и деца

Опра Уинфри е най-известната телевизионна водеща, има положение от близо три милиарда $ , даде своя голям принос за правата на цветнокожите дами, както и милиони за благотворителни дела. С ръка на сърцето можем да заключим, че тя е в действителност съумяла и е постигнала доста в живота си.

Но триумфът не постоянно се мери в пари, продадени книги и рейтинг. За някои той е единствено едно - семейство и деца. А в това отношение Уинфри е кръгла нула. Нула бракове, нула деца. И тук е мястото на въпроса дали съжалява, че животът й се е развил тъкмо по този метод.

В последното си изявление за списание People, че макар че бракът и децата не са се оказали нейните мощни страни в живота, преди години тя е била тръгнала тъкмо в тази посока. Например, когато си е купила къщата в Чикаго, си е мислила, че ще й би трябвало детска стая.
 Снимка 417576

Опра нееднократно е размишлявала и за дълбоката отговорност и огромната всеотдайност, която се изисква, с цел да бъдеш майка . А в своята работа като телевизионна водеща се е срещала с доста комплицирани хора, които са такива, тъй като техните родители не са осъзнали в точния момент отговорностите си.

Именно тъй като осъзнава тази отговорност и преценя, че няма да успее да се оправи с нея, водещата избира да не остави потомство след себе си. Освен това, тя няма нужното самообладание, с цел да отгледа стойностни хора .

Уинфри е безапелационна, че не желае да съди никоя жена, само че несъмнено не схваща тези, които избират да бъдат просто домакини и да прекарат живота си вкъщи. Защото най-тъжното е, че никой не ги прави оценка уместно.
 Снимка 447305

По отношение на брака, Опра е на същото мнение, както и дългогодишният й другар Стедмън Греъм - че той ще промени връзките им. И двамата считат, че в случай че преди години се бяха оженили, през днешния ден просто нямаше да бъдат към момента дружно , написа ABC.
 Опра Уинфри и защо е похарчила първия си чек за 1 милион $
Изненадващата покупка на Опра Уинфри с първия извоюван милион

Скъпо наслаждение

По тази причина тв водещата не съжалява, че в никакъв случай не е била омъжена жена. А във връзка с децата, Уинфри е безапелационна, че е изпълнена с майчина любов с помощта на всички хлапета, на които оказва помощ с благотворителната си организация. И точно те ще й оказват помощ да остави нещо след себе си, въпреки и не по биологичен път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР