Опра Уинфри е една от най-влиятелните и известни жени в

...
Опра Уинфри е една от най-влиятелните и известни жени в
Коментари Харесай

Опра Уинфри провери името си в Гугъл и откри за себе си неща, които не е подозирала

Опра Уинфри е една от най-влиятелните и известни дами в света. Тя неотдавна за пръв път пуснала своето име в Google и разкрила за себе си две неща, които сама не подозирала.


По време на изявление с Едуард Енинфул от английския " Вог " тя описа, че не е знаела тези неща, до момента в който не проверила своето име в интернет.

" Ето това не съм го подозирала: че съм първата афроамериканка милиардерка, която проработила парите си напълно независимо. Наистина не го знаех, " споделя Опра. Също по този начин тя твърди, че нямала концепция, че е дала за филантропични цели през 20 в. доста повече пари, от който и да е различен афроамериканец.



Тя е почнала кариерата си доста рано. След като била доста сполучлива ученичка, получила стипендия за Университета на Тексас, а на 19 години е пъвата афроамериканка, ефирен водещ.

Днес, на 64 години тя има 4,03 милиарда $. Опра е първата афроамериканка, която се подрежда измежду най-богатита хора на света. Наскоро се появиха известия, че на идващите избори ще се кандидатира за президент, само че тя отхвърли.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР