Опозицията става по-ясна и се очертава във връзка с това,

...
Опозицията става по-ясна и се очертава във връзка с това,
Коментари Харесай

Атака решават в петък за вота на недоверие

" Опозицията става по-ясна и се обрисува по отношение на това, че факт е вече  импортираният избор , известни са претекстовете, които са развили вносителите. Предстои към момента да обсъдим тези претекстове, освен в границите на тази група, която представляваме депутатите, влезнали в Народното събрание от листата на " Атака ", само че и в пленарна зала ", коментира  импортирания избор на съмнение  депутатът от " Атака " Явор Нотев в студиото на " Денят ON AIR ".

Окончателно решение групата към момента няма. Обсъждането е планувано за петък .

" Българска социалистическа партия подходи към нас с покана , която беше към всички, само че не дотам, че да ни ангажира с часа и предмета на срещата ", съобщи депутатът пред Bulgaria ON AIR.

" За себе си, в случай че би трябвало да обясня позицията си във връзка тази покана, бих я приел, в случай че беше отправена персонално и аргументирано.  Трябваше да бъде предмет на персонален диалог слагането на тези въпрос и, подобен диалог би трябвало да има. Не сме бягали от диалози ", изясни Нотев.

Относно избавителния проект за Перник депутатът твърди, че той е в ход от деня на оповестяване на резултатите от локалните избори.

" В същия този ден, в който встъпи в служба новият кмет Владимиров би паника ", означи Нотев.

" Едва ли Българска социалистическа партия биха спечелили последователи и гласове по метода, по който се експлоатира тематиката ", счита той.

Според него има доста смислени и съдържателни решения от страна на Българска социалистическа партия, само че те са дълготрайни. / news.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите,
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР