Опозицията се старае да създаде една нервност в обществото, а

...
Опозицията се старае да създаде една нервност в обществото, а
Коментари Харесай

Цветанов: Опозицията се старае да дестабилизира институциите

Опозицията се старае да сътвори една раздразнителност в обществото, а по този начин също да дестабилизира институциите в България. Това сподели в изявление за " Фокус " Цветан Цветанов, ръководител на Парламентарната група на Политическа партия ГЕРБ и зам.-председател на партията.

Най-важното е, че ръководството дава своите резултати както в приходната част на бюджета, по този начин също и в проектобюджета за 2019 година, където ще имаме опция както да увеличим приходите в бюджетната сфера, само че и да изпълняваме уговорките си по секторните политики. Тук несъмнено водещ ще бъде секторът, обвързван с образованието на българските деца, сподели още Цветанов. Той добави, че един от главните акценти през есенната сесия на Народното събрание постоянно е проектобюджетът.

Той би трябвало да бъде импортиран от Министерски съвет в Народното събрание, да стартира гледането му в отрасловите комисии, с цел да може до края на ноември да имаме подготвен, признат бюджет за 2019 година, добави Цветанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР