Опозицията организира трети вот на недоверие, а управляващите са категорични,

...
Опозицията организира трети вот на недоверие, а управляващите са категорични,
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Изказванията на президента Радев напомнят анекдот за азбуката

Опозицията провежда трети избор на съмнение, а ръководещите са безапелационни, че той няма да мине. Какви обаче са претекстовете - посетител с коментар по тематиката в " Още от деня " беше ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Мотивите за вота са на тематика, която сега е подложена на спор - промяната в два разнообразни разновидността, които предлага министърът на опазването на здравето. Вотът е за желанието на министерството да се направи промяна, изясни Караянчева.

Оптимистичното е, че опозицията ще влезе в зала. Дебатите ще са в петък сутринта, може би в средата на другата седмица ще бъде гласуването, добави ръководителят на Народно събрание.

Относно изявлението на президента Радев, че има потребност от диспути по публично значими тематики, Караянчева разяснява, че е нужна точна формулировка за това кои тъкмо са тези общественозначими тематики.
Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание: В последна сметка, това което споделя президентът, е като оня виц нали - споделяме А, само че не споделяме цялата писменост, с цел да стигнем до Я. Най-лесното в днешния век на връзки е да се чуваме по телефона и аз го върша - нямам проблем, когато има нещо запитвам и премиера, и президента, нямам проблем. На телефона съм 24 часа, изключително в случай че става въпрос за президента и премиера.  Важно е да има спор по публично значимите тематики, съобщи президентът Радев Важно е да има спор по публично значимите тематики, съобщи президентът Радев
Президентът Румен Радев разяснява, че казусът с убийството на Виктория Маринова е разкрил големия недостиг на доверие към институциите. Според държавн...

Караянчева разяснява и изявленията в наши и международни медии, свързани с претекстовете за убийството на журналистката Виктория Маринова от Русе.
Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание: Това, което се случи в Русе. е извънредно като закононарушение, само че имаше сили, които се пробваха да обяздят тази покруса. След като се откри килърът, продължиха внушенията и борбата против институциите. Всичко това прави го опозицията, хора отвън Народното събрание, някой, на който му е преференциално да бие по институциите и да основава напрежение. Учудена съм по какъв начин тези международни медии не ревизираха информацията през няколко места, само че хубавото е, че всички се извиниха. Всеки може да се възползва от едно такова извънредно въздействие и да направи хибридна война. Това беше офанзива против ГЕРБ и ръководството.
Караянчева изясни, че в дневния ред на Народното събрание са обществените закони, като още в средата на идната седмици ще бъдат готови за четене Законът за персоналната помощ и Закона за хората с увреждания.

Относно стабилността в ръководството, Караянчева беше безапелационна, че сред съдружните сътрудници има разговор и се организират постоянни диалози.

Целия диалог вижте във видеото!
 Според Цветанов България е жертва на хибридна война поради убийството в Русе Според Цветанов България е жертва на хибридна война поради убийството в Русе
Заместник ръководителят на ГЕРБ Цветан Цветанов още веднъж разяснява реакциите в първите часове след убийството в Русе. Нарече рецензиите „ хибридна война “...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР