Опозицията няма да бъде осмирена. Ще има стремглава ескалация на

...
Опозицията няма да бъде осмирена. Ще има стремглава ескалация на
Коментари Харесай

Симеонов: Нинова се прави на джихадистка с бомби

Опозицията няма да бъде осмирена. Ще има стремглава ескалация на ултиматуми и рекет. Корнелия Нинова се прави на джихадистка с пояс с бомби, която държи бутона, а ние се опитваме да гоним котка с щафета колбас. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов в студиото на Българска национална телевизия във връзка оставката на някогашния ръководител на Народното събрание Димитър Главчев.

Той съобщи, че за него оставката на Главчев е била изненадваща. Според него не е трябвало той да напуща поста по толкоз " лек " метод. Симеонов добави, че оставката не е била съгласувана с Патриотите. 

" Всички оставки се съветват, макар че са акт на независимо решение ", добави той и сподели, че при разискването на настояването на оставката му от Българска социалистическа партия даже не се е говорило, че той може да я даде. 

" В едно нещо съм склонен с Елена Йончева - по границата има корупционни схеми. Те обаче не са на най-високо равнище във властта, на ниско равнище има схеми ", по този начин Симеонов разяснява в студиото на " Още от деня " филмът на депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева за оградата по границата ни, която цели да спре нелегално преминаващи мигранти - концепция на Патриотите.

Той добави, че има информация за това, че гранични служители на реда образуват патрули, които стоят тук-там, където няма видеоконтрол. Войниците обаче постоянно били изпращани на местата, където има камери, добави Симеонов, цитирайки недоволство на бойци до него. 

По думите му, той има политически съперници, които се пробват " да го удавят в чаша вода ", само че това няма да стане. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР