Опозицията не мисли как да помогне на правителството. От ГЕРБ

...
Опозицията не мисли как да помогне на правителството. От ГЕРБ
Коментари Харесай

Лена Бориславова съзря конспирации: ГЕРБ ни поставя капани, искат да ни изкарат некомпетентни

Опозицията не мисли по какъв начин да помогне на държавното управление. От ГЕРБ непрекъснато подлагат клопки, с които се пробват да обвинят младото държавно управление, че не знае какво да прави. Това каза  в ефира на БНР Лена Бориславова, шеф на кабинета на Крил Петков.

Тя се оплака, че не им дават време, с цел да покажат забележимите промени. Изкарват ги некомпетентни, само че те самите откриват извънредно тежки дефицити и не добре работеща администрация.

Лена Бориславова видя интрига в медиите, поради заглавия за високата цена на тока и, че поради тях инфлацията е до такива равнища. По думите ѝ това били платени изявления

Тя дефинира процесите като: „ това са фактори, подбудени от пандемията, и са международни процеси на всички места. Не са единствено в България. “

Лена Бориславова изрази още една тайна доктрина за клопките, които ГЕРБ слагат. Тя даде образец с оферти мораториум на цените на тока, които не дават отговор на сегашните пазарни цени. По този метод от партията на някогашния министър председател Борисов желали България да изпадне в следващата рецесия, а това, съгласно говорителката на кабинета, демонстрира, че не мислят за страната.

„ В една естествена страна, когато има толкоз доста рецесии, в случай че някой го е грижа, без значение дали е в съпротива, е обикновено да предлага работещи решения. Ние имаме тъкмо противоположното в лицето на нашата съпротива “, добави тя. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР