Опозицията на Корнелия Нинова се изчерпа. Опозицията стигна до аргументите

...
Опозицията на Корнелия Нинова се изчерпа. Опозицията стигна до аргументите
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Опозицията в БСП загубиха битката

Опозицията на Корнелия Нинова се изчерпа. Опозицията стигна до причините - дайте да я махаме, тъй като тя не ме поддържа за евродепутат. Личностните разногласия в никакъв случай не са помогали в Българска социалистическа партия. Опозицията би трябвало да разбере, че е изгубила борбата с Нинова. Когато водихме кардинални, а не личностни разногласия в Българска социалистическа партия, тогава имаше смисъл от това говорене на опозицията.
Това сподели в предаването " Лице в лице " по бТВ някогашният ръководител на БСП-София и някогашен енергиен министър Румен Овчаров.

Твърдението на Кирил Добрев, че Сергей Станишев е бил занесен на моряшко столче в министър-председателския кабинет от Румен Петков и самия Овчаров, той разяснява с думите: " Сергей Станишев си има своите качества и не би трябвало да бъде подценяван. Когато беше министър председател, България се развиваше най-добре за всичките 30 години преход. Тогава съм го подкрепял, както и Румен Петков. "

Овчаров разяснява и тематиката за отминалите локални избори.

" Аз познах извънредно тъкмо резултатите от изборите. Казах, че ще имаме двама-трима районни кметове в София. Малко съм отчаян от броя на общинските съветници. За мен резултатите от тези избори са положителни за Българска социалистическа партия. Партията направи крачка. Мая Манолова беше доста добър ход. Българска социалистическа партия за пръв път прикани публично да се гласоподава за десни претенденти. Това сподели, че левите чугуни са по-гъвкави от десните чугуни. Аз, в моя регион, гласувах за десен претендент за кмет и той усили двойно резултата си и завоюва. Ако десните чугуни, бяха дали своят вот за нашите претенденти на балотаж, ГЕРБ щеше да претърпи съществени провали. ГЕРБ ги беше боязън от тези избори и те впрегнаха всички сили, с цел да ги завоюват. ГЕРБ си изигра играта - корпоративен избор, платен избор, недействителни гласове. Всички тези фактори доведоха до спечелването на изборите. ГЕРБ усещат доста добре, че към този момент не са безалтернативни. Бойко Борисов също го усеща ", приключи Румен Овчаров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР