Опозицията на Корнелия Нинова се изчерпа и за съжаление стигна

...
Опозицията на Корнелия Нинова се изчерпа и за съжаление стигна
Коментари Харесай

Овчаров определя опозицията на Нинова като изчерпана

" Опозицията на Корнелия Нинова се изчерпа и за жалост стигна до равнището, в което единствените им причини са " дайте да я махаме, тъй като не ме поддържа за евродепутат или тъй като не съм народен представител " и по този начин нататък. Когато стигнаха на това равнище, тези хора към този момент трябваше да са разбрали, че са изгубили борбата и в Националния съвет, и в партията ", изяснява пред БТВ Румен Овчаров.

Овчаров разяснява, че до момента в който опозицията е водила кардиналните разногласия, част от които той е подкрепял, е имало смисъл от цялото това говорене.

" Опозиция в Българска социалистическа партия постоянно е имало и това е хубаво, само че тази съпротива, с претенциите, които има - да трансформира още веднъж устава, прави едно и също с упованията да стане нещо друго . Няма да се случи и те би трябвало да измислят нещо съществено, в случай че желаят да бъдат сериозна съпротива ".

Според него, " на миналите избори ГЕРБ си изиграха играта . Те се опасяваха от тези избори и взеха всички ограничения, с цел да не се провалят ".
 Станишев: С този ръководител Българска социалистическа партия няма късмет да завоюва
Станишев: С този ръководител Българска социалистическа партия няма късмет да завоюва

Българска социалистическа партия губи своята естествена просветеност и стартира да се държи силово като ГЕРБ

Той добави, че ръководещите са почнали с лишаването на опозицията от дотация . " Този акт удари непосредствено Българска социалистическа партия , тъй като с 1 лев дотация партия като Българска социалистическа партия не може да направи избори в цялата страна. Това обаче не засегна ГЕРБ и Движение за права и свободи ".

" На тези избори левите чогуни се оказаха доста по-гъвкави от десните чогуни , тъй като в случай че десните бяха подкрепили Българска социалистическа партия толкова- колкото ние подкрепихме техните претенденти, ГЕРБ щеше съвсем да изчезне от картата на София ", изяснява Овчаров.

Според него, Манолова е щяла да завоюва изборите в София, в случай че тези фактори са липсвали. " Другият фактор, който Мая Манолова не оцени задоволително е внезапното разграничение от гласоподавателите на Българска социалистическа партия и даже листата ни загуби от това ".
 Нинова: Фалшива вест е, че в Българска социалистическа партия ми желаят оставката
Нинова: Фалшива вест е, че в Българска социалистическа партия ми желаят оставката

Въпросните 50 души се оказали 21
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР