Опозиционният лидер Алексей Навални, който бе тикнат в затвора по

...
Опозиционният лидер Алексей Навални, който бе тикнат в затвора по
Коментари Харесай

Навални обвини "палачите" на Путин, че са убили човек в Буча, защото му е съименник

Опозиционният водач Алексей Навални , който бе тикнат в пандиза по безумно изфабрикувани аргументи в Русия, излезе с забавна обява:

До труповете на земята лежи паспорт с име " Навални ". Това е един от починалите в украинското село Буча. Навални Иля Иванович. Всички условия сочат, че е бил погубен поради семейството си. Ето за какво хвърлиха паспорта до себе си демонстративно. Путинските палачи на изцяло почтен човек (е, по какъв начин другояче да ги назовем? не и " съветски бойци " ), погубен, тъй като сме от едно семейство с него. Явно са се надявали, че са родственици.

Не знам дали ми е родственик. Той е от същото село като татко ми. Така де, може и родственик, само че като цяло в това село има доста Навалци.

Спомням си, когато бях дете, бях сломен като виждам паметника на починалите във Великата Родина. Свикнал съм, че семейството ми е необичайност, а има няколко Навални поред.

Е, в този момент ще има още един монумент на починалите във войната в Украйна, където наред с други ще бъде Навални Иля Иванович 1961 г.р.

И тази война беше отприщена и от един неоснователен фанатик, захласнат от някакви лъжци за геополитика, история и организация на света. Този фанатик няма да се спре. Той е като опиат, привързан към гибелта, войната и лъжите - има потребност от тях, с цел да резервира властта.

Дълг на всеки е да даде най-малко някакъв, най-малко минимален принос за прекъсване на тази война и събаряне на Путин от власт. Протестирайте където можете и както можете. Бездействието е най-лошото. И в този момент следствията от него са гибел.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР