Опозиционната Лейбъристка партия и депутати от управляващата Консервативна парти искат

...
Опозиционната Лейбъристка партия и депутати от управляващата Консервативна парти искат
Коментари Харесай

Опозицията иска Сюела Брейвърман да даде отговор за мигрантите

Опозиционната Лейбъристка партия и депутати от ръководещата Консервативна празненство желаят от Сюела Брейвърман да се яви в Народното събрание и да даде уточнения за обстановката в мигрантския център " Манстън ", където се обработват случаите на търсещите леговище и където през вчерашния ден незабавно бяха трансферирани стотици мигранти от различен център в Дувър след осъщественото там нахлуване, оповестява БНР.

 

От своя страна от държавното управление обявиха, че управляват миграцията и се борят с трафикантите на хора.

Сър Роджър Гейл от Консервативната партия изрази угриженост от известията, че Сюела Брейвърман отхвърля да разреши настаняването на повече мигранти в хотели в случай, че " Манстън " е претъпкан.

 

Министърът на вътрешните работи в сянка Ивет Купър сподели, че разглеждането на случаите на търсещи леговище се бави извънредно доста и прикани за  успеваемост и унищожаване на тежките бюрократични формалности.

 

Има възможност министър председателят Риши Сунак и Сюела Брейвърман да обсъдят обстановката на незабавна среща по-късно през днешния ден. Само в събота близо 1000 мигранти са прекосили Ламанша с дребни лодки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР