„Опозиционерът“ Трайчо Трайков, когото Бойко Борисов някога натири като негов

...
„Опозиционерът“ Трайчо Трайков, когото Бойко Борисов някога натири като негов
Коментари Харесай

СХЕМИ: Борисов пробутва Трайчо Трайков за Черноморска банка! Бившият натирен министър изпълнява мръсните поръчки в замяна!

„ Опозиционерът “ Трайчо Трайков, който Бойко Борисов в миналото натири като негов министър, предложи на Столичния Общински съвет Общинска банка АД да бъде приватизирана. Общинският консултант от Реформаторския блок Трайчо Трайков бе нападнат мигновено от Божидар Лукарски, който съобщи, че Трайчо Трайков самосиндикално е внесъл предложение за приватизация на Общинска банка, като загатна, че зад това стоят комерсиални ползи, написа Афера.бг.

Брилянтни източници осведомиха, че ключът от бараката е заровен в дружеската връзка сред Бойко Борисов и Трайчо Трайков. Предстои Трайчо Трайков да бъде пробутан в Черноморската банка за търговия и развиване (ЧБТР) посредством Борисов, в подмяна на „ услугата “ – приватизация на Общинска банка АД, препоръчана точно от Трайков.

BNews напомня, че Трайчо Трайков не се слави с постоянството си, а може би пък е играл ролята на разменна монета. Трайков беше претендент за президент на партията на Радан Кънев – ДСБ, а още тогава обособени структури се надигнаха против Кънев, тъй като не одобряваха избора на Трайков. Е, през днешния ден двамата или пък поотделно, гледат да се харесат на премиера от Банкя и да се „ облажат “ я от власт, я от някой различен пост. Изводът, който може да се направи през днешния ден е, че Кънев и Сие си остават същите подлоги. И както се споделя – Старата подлога наслойка не хваща.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР