Оповестиха печелившите по плана за възстановяване, Пайнер“ в списъка. Министерството

...
Оповестиха печелившите по плана за възстановяване, Пайнер“ в списъка. Министерството
Коментари Харесай

Оповестиха печелившите по плана за възстановяване, „Пайнер“ в списъка

Оповестиха печелившите по проекта за възобновяване, „ Пайнер “ в листата. Министерството на нововъведенията и растежа разгласи в последния работен ден от годината спечелилите планове по Плана за възобновяване и резистентност. Списъкът бе оповестен на уеб страницата на министерството от Главна дирекция “Европейски фондове и конкурентоспособност ”. В листата прави усещане наличието на компания „ Пайнер “, свързвана с музикалните си канали за чалга и фолк-звездите, които продуцира.
От включените за оценка 2423 оферти
за осъществяване на вложения (по процедурата № BG-RRP-3.004 „ Технологична рационализация “) 953 плана ще бъдат финансирани с близо 260 млн. лева

„ Кулбокс “, която има предмет на активност оптичен интернет, телевизия и телефони взима 700 000 лв..

Толкова пари са планувани и за „ Телкабел “, която предлага телевизия и интернет. В представянето на компанията се споделя, че тя е една от първите в България, която построява и развива MAN мрежа на територията на град Пазарджик и района.
На 700 000 е оценено и плановото предложение
на „ Лирекс “, която се занимава с „ необятен набор от ИТ решения и услуги. “.

С 500 лв. по-малко или 699 500 лв. взима компания „ Комак Медикал “ – частна профилирана договорна изследователска организация, ръководеща клинични проучвателен центрове.
На този декор “Пайнер медиа ” ще
получи 218 237,50 лева, написа Zashtoto.

По процедурата се аплайваше сред 22.07.2022 година и 21.09.22 година, а към вторият стадий на оценката минаха към 2000 компании, напомнят от Министерството на нововъведенията и растежа.

Одобрените претенденти ще бъдат поканени да показват доказателства, че дават отговор на условията за краен адресат на средства от Механизма, в това число на условията посочени в Условията за кандидатстване по процедурата.

Пълния лист вижте .
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР