Опорният полузащитник на Рома Стивън Нзонзи не се явил за

...
Опорният полузащитник на Рома Стивън Нзонзи не се явил за
Коментари Харесай

Недоволен ас на Рома изчезна от радара

Опорният полузащитник на Рома Стивън Нзонзи не се явил за формалния медицински обзор в клуба преди началото на лятната подготовка. Според италианските медии това е стратегически ход, посредством който 30-годишният състезател пробва да си издейства трансфер в Олимпик Лион.

Вчера Нзонзи трябваше да се яви във „ Вила Стюарт”, където клубът организира медицинските инспекции на играчите, които нямаха задължения към национални тимове при започване на юни. Французинът нито е пристигнал за тестванията, нито пък е дал каквото и да е пояснение за отсъствието си.

„ Вълците” заплатиха съвсем 30 милиона евро на Севиля за международния първенец с Франция преди съвсем година. Бившият футболист на Стоук Сити не съумя да се утвърди на „ Олимпико” по метода, по който всички чакаха от него.

Макар поради Финансовия феърплей на УЕФА Рома да не може да го продаде за под 25 милиона евро, се чака Нзонзи доста бързо да бъде отпратен чартърен в различен отбор. Лион ще търси състезател с неговия профил, защото по всяка възможност ще продаде Танги Ндомбеле, който е мощно мечтан от Тотнъм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР