Опорният полузащитник на Барселона Артуро Видал призна след нулевото равенство

...
Опорният полузащитник на Барселона Артуро Видал призна след нулевото равенство
Коментари Харесай

Видал разкри: Никой в Барса не мислеше за Уеска, а за червените дяволи

Опорният полузащитник на Барселона Артуро Видал призна след нулевото тъждество с последния Уеска, че никой в лагера на първенците не е мислил за въпросната среща с оглед задаващия се реванш с Манчестър Юнайтед в Шампионската лига.

Треньорът Ернесто Валверде пусне " третия тим " съгласно куп испански медии, правейки цели 10 промени в титулярния състав. Вратарят Марк-Андре тер Стеген беше единственият титуляр от " Олд Трафорд ", стартирал мача през вчерашния ден.

" Да, нашият състав беше друг. Играха тези, които не го вършат постоянно и се показаха добре. Играхме с нова система, с трима откъм гърба. Теренът беше малко изсъхнал и топката не се движеше добре, само че ние не загубихме и това беше най-важното нещо ", съобщи чилиецът.

" Всички към този момент мислехме за мача с Манчестър Юнайтед във вторник. Както тези, които играха през вчерашния ден, по този начин и тези, които останаха вкъщи. реваншът с Юнайтед ще е сложен,но ние взехме добър резултат в Англия. Целта ни е купа в Испания, само че Шампионската лига е фантазията на всеки ", добави Артуро./гол.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР