Опорката, че протестите са дирижирани от юмручето на Радев е

...
Опорката, че протестите са дирижирани от юмручето на Радев е
Коментари Харесай

Захари Карабашлиев: Няма друг премиер в Европа, който така да е унижавал народа си

Опорката, че митингите са дирижирани от юмручето на Радев е нелепа, само че пък устойчива. Нека напомня, чe президентския пост на същия този Радев беше еднолично възложен на Българска социалистическа партия от Борисов на президентските избори. Как? От 7-8 милиона българи, Борисов избра да предложи за президент на практика неизбираемата Цецка Цачева.
Затова и в най-прекият смисъл на думата, Румен Радев е решение не на Решетников, а на Бойко Борисов. Каква е повода за това не е ясно. Дали угаждаше на Българска социалистическа партия, дали съзнателно си търсеше зложелател, с който да води евтини " прокси " войнички, или пък просто такова е отношението му към президентската институция - нямам визия.

Но не мога да се сетя за различен министър председател сега в Европа, който да си е играл толкоз с достолепието на своя народ, да го е унижавал — и с думи и с дейности -- а след това да се цупи, когато не става на неговата.

Фейсбук, Захари Карабашлиев

Опорката, че митингите са дирижирани от юмручето на Радев е нелепа, само че пък устойчива. Нека напомня, чe президентския...
Posted by Zachary Karabashliev on Thursday, July 23, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР