Опонентите трябваше да избягат от челюстите на хищника, когато се

...
Опонентите трябваше да избягат от челюстите на хищника, когато се
Коментари Харесай

Майк Тайсън излиза срещу акула

Опонентите трябваше да избягат от челюстите на хищника, когато се биеха с Майк Тайсън по времето, когато той беше първенец. Сега Тайсън ще добие визия какво е чувството за съперниците, изправени пред него, когато скочи в дълбокото и се изправи против Голямата бяла акула. Борбата против океанския див звяр ще се организира в известния програмен блок на Discovery Channel, разгласен като “Седмица на акулите” на 9 август.

В епизова, озаглавен “Тайсън против челюстите: Гръм на рифа”, Железния Майк ще се изправи под водата против акулата в името на науката. За да повиши още повече напрежението, известният диктор Майкъл Бъфър ще се включи със своя глас.

“Приех това предизвикателство, с цел да преодолея страховете, с които към момента се сблъсквам в живота. Приравнявам това с превъзмогването на моя боязън да се върна на кръга на 54 години, сподели Тайсън. - Научих се, че каквото и да ме плаши, аз към момента съм в положение да се оправя с предизвикването и да преодолея всичко, което би ми попречило да извърша задачата си в живота си да доближи най-високия си капацитет и да се приближа до Бога. "

Who you got in @MikeTyson vs. Jaws?

The heavyweight champ joins #SharkWeek August 9 on @Discovery. pic.twitter.com/Ffq6IkRlY9
— Shark Week (@SharkWeek) July 15, 2020 В рекламното видео Тайсън тича по плажа, като че ли е Дейвид Хаселхоф в “Спасители на плажа”.

" Седмицата на акулите е сложна, дребосъче! Уау!... Някой ще бъде ухапан ", възкликва Тайсън, преди да проблясне ярка усмивка.

От Discovery споделиха, че Тайсън “ще съчетае най-хубавото от науката и технологиите, с цел да снима тайния живот на акулите, водейки феновете там, където камери в никакъв случай не са били до момента.”

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР