Опонентите ни целят да ни отклонят от смислените дебати и

...
Опонентите ни целят да ни отклонят от смислените дебати и
Коментари Харесай

Цветанов: Успехът на ГЕРБ на евроизборите означава стабилност

Опонентите ни целят да ни отклонят от смислените диспути и да ни вкарат в политическа рецесия. Успехът на ГЕРБ на евроизборите значи непоклатимост и европейски хоризонти за страната ни, а и ще даде опция България да се приготви по най-хубавия метод за новия програмен интервал. Това заявих довечера при визитата си във Варна, написа във Facebook зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Пред над 300 членове и симпатизанти на ГЕРБ в морската столица припомних, че осъществяването на европроектите за сегашния програмен интервал стартира към година по-късно, тъй като съглашението, което трябваше да приготви кабинетът „ Орешарски”, не съответстваше на условията, с цел да бъде подписано от Европейската комисия. Призовах сътрудниците от Варна на експанзията на Българска социалистическа партия да отговорим с действителните резултати от нашата работа, както и с повече диалози за изгодите от участието на България в Европейски Съюз. Посочих, че съперниците ни бълват отрицателни вести и не възприеха предлагането ни за подписването на меморандум, в който да попадат разнообразни тематики от национално значение, които ще бъдат защитавани от всички евродепутати - без значение от партийната им принадлежност.

Отбелязах, че до момента в който за доста страни европарите понижават, България получава повече – повече за кохезионна политика, повече за развиване на районите. В тази връзка подчертах значимостта на европейските и локалните избори тази година - те дават опция да бъдат подкрепени сполучливите кметове на ГЕРБ и да се дадат нови вероятности за европейско развиване на общините. Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних на собствен ред регистрира ролята на европейските планове за възобновяване на инфраструктурата в българските общини.

„ 92 млн. лева са вложенията, които се случват във Варна единствено по линия на Оперативна стратегия „ Региони в растеж”. Създадохме нужния административен потенциал и от догонваща се превърнахме в изпреварваща община. Бюджетът на Варна се усили 2,5 пъти от встъпването ми в служба до момента. Дължим това и на голямата поддръжка на държавното управление на премиера Бойко Боросов”, означи Портних.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР