Оплюваната и сочена с пръст за глупава плеймейтка Нора Недкова

...
Оплюваната и сочена с пръст за глупава плеймейтка Нора Недкова
Коментари Харесай

Нора Недкова прецака Биг Брадър

Оплюваната и посочена с пръст за глупава плеймейтка Нора Недкова прецака Биг Брадър. Блондинката изненадващо беше изгонена от риалити шоуто, само че действително тя печели от цялата обстановка.

Предисторията. В деня на напускането си на къщата Нора се скарва с продуцентите, тъй като персоналният ѝ коафьор не я посещава задоволително постоянно. Недкова беснее и изкарва продуцентите отвън нерви.

Същата вечер плеймейтката губи борбата за оставане в къщата и шокиращо се оказа първият напуснал съквартирант, въпреки че всички кавги и забавни моменти се въртяха към нейната личност.

"След изгонването от предаването Нора беше настанена в столичен хотел. От екипа на предаването я убеждаваха да се върне в шоуто и изгонването ѝ да наподобява единствено като краткотрайно. Нора изрично отхвърли, защото не искаше повече да бъде осмивана. Освен това тя разбра, че не е нарушила договорните си връзки с продуцентите и ще прибере целия си хонорар ", описаха пред България Днес доближени до плеймейтката.

Нора се е схванала да вземе 60 000 лв. за присъединяване си и в този момент цялата сума ще влезе в банковата ѝ сметка. И то единствено за една седмица престой затворена в най-популярната къща в България. Досега в историята на предаването участници, които се скарваха с продуцентите, оставаха без част или напряко целия си хонорар, откакто напускаха шоуто.

Един от последните губещи бе фолкпевицата Дебора, която не получи нито стотинка, тъй като рано-рано завърши с телевизионната си изява.

Нора беше една от най-интересните участници, защото постоянно влизаше в кавги с гримьора Валентин Кулагин. Зрелищните им обиди и разправии бяха с интерес поглъщани от феновете.

"Сега към този момент в къщата е прекомерно умерено ", означиха даже самите съквартиранти, откакто мъчно можеха да повярват, че Недкова е изгонена. С максимален късмет първи да си тръгнат бяха рапърката Диона и артистът Наско Колев, само че тежката орис им се размина и те даже не можеха да повярват, че остават в шоуто.

Засега Нора избира да резервира безмълвие по сензационното си овакантяване, а и договорът не ѝ разрешава да разкрива детайлности.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР