Опитвайки се да се храним здравословно, понякога не приемаме някои

...
Опитвайки се да се храним здравословно, понякога не приемаме някои
Коментари Харесай

5 признака, че имате недостиг на въглехидрати

Опитвайки се да се храним здравословно, от време на време не одобряваме някои витално значими храни. Доста хора считат, че въглехидратите ги карат да пълнеят. Именно по тази причина и се стремят да съблюдават нисковъглехидратна диета. Те в действителност са доста значими за нашия организъм и никога не би трябвало да ги подценяваме и изключваме изцяло от менюто си. Въглехидратите се разделят на елементарни и комплицирани. Сложните са източници на сила и са доста значими за вярното действие на организма.
Когато на организма му липсват въглехидрати, той изпраща избрани сигнали. Ето по какъв начин да ги разпознаете и какво да извършите.
1. Запек
Въглехидратите се съдържат в доста храни, богати на фибри и подкрепят работата на стомашно-чревния тракт. Хапвайте пълнозърнести храни, фасул, зеленчуци, плодове и ядки, с цел да нямате сходен проблем.
2. Липса на сила
Както споменахме нагоре, въглехидратите са източник на сила. Ако нямате сила и се чувствате отпаднали, започнете да приемате повече въглехидрати. Когато имате повече сила, ще можете да изпълнявате по-тежки извършения и тренировката ви ще е по-усилена. Така ще имате по-бързи резултати на разположение и несъмнено ще се чувствате много по-добре.
3. Липса на централизация
Ако не приемате задоволително въглехидрати, ще започнете да губите централизация и няма да можете да упражнявате интензивно. Ще се чувствате отпуснати и няма да можете да се концентрирате върху тренировката. Някои спортисти одобряват комплицирани въглехидрати, с цел да могат да извършват по-натоварващи извършения.
4. Лесно огладняване
Въглехидратите освен подкрепят работата на чревния тракт, само че и съдържат доста потребни субстанции и фибри. Когато одобряваме задоволително въглехидрати, сме сити за по-дълго време. Ето за какво те са значими, изключително в случай че нямате доста време, което да отделите в мисли за това какво да ядете през днешния ден.
5. Трудно събаряне на килограми
Ако спазвате нисковъглехидратна диета, първоначално може би бързо ще свалите няколко кг, само че след избран интервал отслабването ще спре. Това се случва, тъй като черният дроб стартира да създава повече захар като сурогат на въглехидратите. Така тялото задържа повече мазнини, в сравнение с отделя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР