Опитват се да унищожат летища, писти. Това се дължи на

...
Опитват се да унищожат летища, писти. Това се дължи на
Коментари Харесай

Военният експерт Павел Лакийчук: Руските ракети са несъвършенни, затова удрят и цивилни обекти

Опитват се да унищожат летища, писти. Това се дължи на ефикасното потребление от нашите моряци на безпилотни летателни апарати „ Байрактар “, които основават съществени проблеми на руснаците, в частност в региона на Змийския остров наоколо до устието на Дунав. И се пробват да схванат, къде крият нашите противокорабни системи и ударни системи. И по този метод те се пробват да унищожат всички евентуални места на тяхното местонахождение. Стигат до града - доста е ужасно. Загиват цивилни.

Да се ​​каже, че съветските ракетни запаси към този момент са изчерпани, е опит да се разкраси действителността. Всъщност можем да кажем, че руснаците значително - 50-60 % - са употребявали актуалните средства за въздушна офанзива: нови крилати ракети " Калибър ", " Оникс ", " Яхонт ", балистични ракети " Искандер ". Но да се каже, че руснаците са изразходвали ракетите, не е тъкмо.

От самото начало на интервенцията те също започнаха да употребяват остарели руски ракетни системи, от които имат доста, които се намират в хранилища, които руснаците изведоха от въоръжените си сили преди няколко години и трансферираха в бази за предпазване. Въпреки това не престават да се употребяват Точка-У, Х-22 и редица доста остарели ракети. Проблемът е че, че тези ракети са освен софтуерно остарели. Технически са остарели. А фактът, че ще летят до незнайно къде, е доста по-голяма възможност от тази на по-модерните ракети.

Крилатите ракети постоянно са най-трудната въздушна цел. Независимо дали това са остарели ирански ракети, китайски ракети, съветски ракети. Това са комплицирани въздушни цели с дребна ефикасна зона на разпръскване на радарния сигнал. Те са сложни за разкриване, тъй че постоянно има късмет някои от ракетите да пробият и да ударят някъде в тила ни.

Превод: Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР