Опитваме се с колегите от БСП да работим заедно за

...
Опитваме се с колегите от БСП да работим заедно за
Коментари Харесай

Маноил Манев: БСП иска да събуди призрака на комунизма

Опитваме се с сътрудниците от Българска социалистическа партия да работим дружно за българското опазване на здравето, само че просто не се получава. Няма по какъв начин и да се получи с тази върхушка на Българска социалистическа партия, не и когато от Българска социалистическа партия желаят да разсънят призрака на комунизма, призрака на одържавяването. Това съобщи в предаването "Още от деня " националният представител от ГЕРБ Маноил Манев.

,,Когато Българска социалистическа партия събере сили да се извини по отношение на пазаруването на гласове, тогава може да раздава морал. Госпожа Нинова води една неморална партия, която всява боязън. Дори през днешния ден министърът на опазването на здравето упрекна Нинова, че в претекстовете й за вота има неистини. Тя лъже, че са били водени водени диалози с организации, които след това са излезли със мнение. Това не е вярно'', разяснява Манев.

От своя страна националният представител от Българска социалистическа партия Славчо Велков съобщи, че здравната система е в колапс.

,,Този модел, който обмисляте, не работи на никое място. Това е модел за обезпечаване, а не за здравеопазване'', уточни той и добави, че вотът на доверие е извоюван отвън парламентарната зала.

,,Корабът ви постепенно потъва'', обърна се Велков към събеседника си от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР