Опитваме се последователно да бъдем най-спокойния партньор в коалицията, тъй

...
Опитваме се последователно да бъдем най-спокойния партньор в коалицията, тъй
Коментари Харесай

Христо Иванов: Избори сега биха тласнали страната в неочаквана посока

" Опитваме се поредно да бъдем най-спокойния сътрудник в обединението, защото " Демократична България " е един сполучлив съдружен формат, който носи доста горчиви заключения и сложни уроци и знаем какъв брой е мъчно, когато имаме толкоз разнообразни субекти по толкоз разнообразни критерии ". Така ръководителят на Демократична България Христо Иванов разяснява в " Панорама " напрежението в ръководещата коалиция.

" Демократична България и Продължаваме промяната " са най близки като ценностни настройки, само че не дружат против никого и имат положителни работещи връзки с сътрудниците си от Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, безапелационен е Иванов.

" Ако ние тласнем страната към избори в този момент, това няма да са просто четвъртите избори за 12 месеца, а едни избори в миг, в който огромни елементи от българското общество са под въздействие от мощни страсти на боязън. Русия продължава да има мощни принадлежности на пропагандно влияние в България. В рамките на една предизборна битка те могат да тласнат страната в посока, която е изцяло непредвидена ", съобщи той.

Иванов акцентира, че ръководството не желае да поставя лични хора в прокуратурата, само че е уверено, че без промяна на основния прокурор не може да се приказва за начало на систематична промяна в държавното обвиняване.

" За обстановката с пътното строителство - казусът е, че не можем да имаме доверие на българското правораздаване, че там, където в действителност има нещо неправилно, то ще го е изчистило и няма потребност да се произнасят политически присъди и оценки "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР