Опитваме се да успокояваме хората, защото съм убеден, че няма

...
Опитваме се да успокояваме хората, защото съм убеден, че няма
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов с първи коментар за починалата след ваксиниране с АстраЗенека

Опитваме се да успокояваме хората, тъй като съм уверен, че няма да се откри причинно-следствена връзка сред гибелта на дамата и слагането на имунизацията. Медицината не е астрономия и ние не можем да даваме гаранции на 100%. Така доктор Николай Брънзалов разяснява гибелта на жена след слагане на ваксина против COVID-19 в студиото на „ Събуди се “ по Нова телевизия.

„ Аз съм ваксинирал 120-130 индивида с имунизацията на „ АстраЗенека “ и с изключение на болежка на мястото на слагане, не съм срещал други признаци “, съобщи доктор Брънзалов. Той прикани хората да се успокоят и да поддържат връзка с персоналните си лекари: „ Огромен е броят на хората, получили тази ваксина “.

Хората, получили ваксина от „ АстраЗенека “, не могат да се имунизират с ваксина от различен производител. Добрата вест е, че може да се изчака повече от 4 седмици без да провокира реакции.

Д-р Брънзалов сподели, че в България съвсем не остават ваксини по складовете, тъй като бързо се разпределят. Той изрази мнение, че 3 на 1000 е незабележим % що се касае до странични реакции като болежка на поставеното място: „ Нямам, популярност Богу, по-сериозни затруднения в моята процедура “.

Докторът беше безапелационен: „ Ваксината е главно оръжие за битка с епидемията “. Най-уязвимата група би трябвало да бъде обхваната малко по-рано, а след достатъчното съществуване на ваксини ще има уравниловка. По тематиката с разпределението на имунизациите той сподели: „ Когато първоначално заявявахме ваксини, не знаехме, че ще има проблем с доставките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР