Опитваме се да обясним на хората, че когато не гласуват

...
Опитваме се да обясним на хората, че когато не гласуват
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Когато хората не гласуват, злото побеждава

Опитваме се да разбираем на хората, че когато не гласоподават злото побеждава. Това сподели в Бургас претендентът за народен представител от " - " " Христо Петров (известен като Ицо Хазарта). Той, дружно с лидера на листата на обединяването в Бургас Константин Бачийски, се срещнаха с жители.

" Повечето хора не задават въпроси, а желаят да си кажат, да се оплачат - най-вече от цените. Инфлацията се случи в цяла Европа. В България се усети много мощно, тъй като страната ни в продължение на 12 години е най-бедната в Европейски Съюз ", уточни Петров, представен от Българска телеграфна агенция.

" Хората би трябвало да схванат, че няма избавител. Успехът може да се случи, когато всеки от нас направи това, което е по силите му с цел да вървят напред нещата, а не да отиват в джобовете на 20 индивида в страната, както се случваше по време на ръководството на ГЕРБ ", разяснява Петров.

Константин Бачийски изрази вяра, че народът е осъзнал, че от парламентарно показаните партии, които имат действителен късмет да продължат напред, обединяването е единственото, което мисли за хората.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР