Опитният защитник Петър Занев говори за предаването Домът на футбола

...
Опитният защитник Петър Занев говори за предаването Домът на футбола
Коментари Харесай

Занев: Левски изглежда много различно от есента

Опитният бранител Петър Занев приказва за предаването " Домът на футбола " по DIEMA. Бившият футболист на Литекс и ЦСКА похвали съществено пролетния образ на Левски.

Именно " сините " са идващия противник на благоевградския отбор. Занев разкри и че може би му остава още единствено един сезон в професионалния футбол преди да приключи дейна спортна активност.

" Мач като мач е за мен. Очаквам добра атмосфера. За един футболист няма " по-важно ". Искам да подчертая, че Левски наподобява доста друго от есента. Определено са в напредък. Надявам се да стане футболен празник. Ако се представим добре - ще се поздравим с триумфа. Винаги, когато победиш грандовете, удовлетворението е по-голямо.

За нас е значимо да победим. И те ще бъдат подкрепяни много мощно. Няма закачки по оста Левски-ЦСКА. Следим двата гранда, несъмнено. Дано през идващия сезон покачат качеството си и да са конкурентни на Лудогорец. Не съм си мислел в никакъв случай, че ще изпаднем. Дразни ме мястото в таблицата. Имаме капацитет за по-горно класиране. Когато побеждаваш си задоволен от работата, нещата са свързани. В началото на сезона упованията ми бяха, че ще сме в топ 6. Не съм удовлетворен от резултатите, които постигнахме. С една добра серия въпреки всичко е допустимо всичко.
 Рекорден брой почитатели ще поддържат Пирин против Левски
Рекорден брой почитатели ще поддържат Пирин против Левски

Очакват се най-малко 5000 души в централната естрада на " Христо Ботев "

За Радослав Митревски мога да кажа, че беше доста виновен и като състезател. Преди 18 години сме се засекли в Пирин и незабавно ми направи усещане. Характерът и манталитетът са основата на прословутия пирински дух.

Тръпката да играя я има. Не върша проекти на тази възраст. Може би още една година ще поиграя. Ако съм потребен и се усещам добре, ще играя още една година.

Добър колектив сме и всеки способства с смешки. Когато бяхме най-долу, бяхме задружни. Старши треньорът взема решение кой да бие дузпите. Всичко зависи от доста неща - успокоение, психическа настройка. Треньорът би трябвало да взема решение нещо толкоз значимо ", съобщи Занев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР